Piggy


Piggy Spaar voor gratis ijs!
Gratis ijs? Dat klinkt zowaar te mooi om waar te zijn, echter bij Toscana kan het met de Piggy app waarmee je punten spaart voor gratis artikelen.

Hoe werkt de Piggy app?
Deze kun je gemakkelijk downloaden in de app- of playstore:

App store --> KLIK HIER
Playstore --> KLIK HIER

Na het downloaden van de app krijg je de mogelijkheid een account aan te maken. Doe dit met jouw mailadres en kies een wachtwoord. Wanneer je het account aangemaakt hebt, kun je zoeken naar een winkel. Zoek op Toscana ijssalon. Wanneer je deze aanklikt krijg je de mogelijkheid om je spaarkaart aan te maken. Op deze spaarkaart staat jouw QR code, deze is dus gekoppeld aan jouw mailadres. Naast de spaarkaart zie je ook alle beloningen op de app staan en kun je precies zien hoever je al op weg bent voor de beloning waar je voor aan het sparen bent.

Hoe gaat dit bij Toscana Hardenberg?
Een medewerker van Toscana scant de app en voegt de punten toe. Je ziet dan direct op de app de punten die erbij gekomen zijn.

Hoe verzilver ik een beloning?
Je kunt je beloning verzilveren bij jouw Toscana in de salon. Hij/zij scant weer jouw QR code, net als bij het sparen. Alleen wordt er dan gekozen om een beloning te verzilveren. Jij kunt aangeven welke beloning je zou willen. Hij/zij zorgt er dan voor dat jij kunt genieten van jouw welverdiende beloning. Toch nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je voor vragen uiteraard terecht bij jouw Toscana ijssalon.