IJs op locatie!


             JA! Neem svp contact met mij op over de verhuurmogelijkheden          

* hardenberg@toscana-ijssalon.nl
* T 0523-261373
 

IJSCOWAGEN

  

Tuut tuut! Daar komt de ijscowagen. Deze fantastische ijscokar, opbouw origine Morrisson, is een eyecatcher op je builoft, personeelsfeestje, familiedag..  De ijscokar is regelmatig te vinden op leuke evenementen om de gasten voorzien van smakelijk schepijs.


IJSKAR
    
 De ijskar wordt ingezet voor het ijs scheppen op locatie aan 500 personen of meer. De ijskar kan worden voorzien van 10 bakken met verschillende smaken ijs. Het ijs kan lange tijd koel worden gehouden, daar de kar aan de stroom gezet kan worden. De kar wordt op locatie gebracht, en na gebruik opgehaald. Onze collega verzorgt graag het uitdelen van de ijsjes. Leuk voor een bruiloft, op het schoolplein, in de bedrijfskantine... Veel is mogelijk!


GELATOBAR

   

De gelatobar is een originele Italiaanse ijskar. De gelatobar is kleiner dan een ijskar, waardoor deze gemakkelijk door smalle deuren en zelfs in een kleine lift past. De gelatobar wordt ingezet voor een 100-tal ijsbollen. De gelatobar heeft een echt koperen deksel en kan maar liefst 2 uur zonder stroom. Het is mogelijk om 2 smaken ijs in de gelatobar te plaatsen. Uiteraard kan er meer ijs geleverd worden. Dit ijs wordt verpakt in thermoboxen. De gelatobar kan ingezet worden op locatie. Vind je het leuk om zelf ijs te scheppen? Dan leren wij je dat! Uiteraard is het ook mogelijk dat een medewerker van Toscana Hardenberg de ijsjes op locatie uitdeelt!


Meer informatie? Vraag gerust een offerte aan door dit formulier naar ons te mailen.

Telefonisch zijn wij te bereiken op 0523-261373.  Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!