IJs op locatie!


             JA! Neem svp contact met mij op over de verhuurmogelijkheden          

* hardenberg@toscana-ijssalon.nl
* T 0523-261373
* let op! minimale afname 100 bollen
* verhuur en ijsscheppen op locatie is mogelijk tot 30 september

IJSCOWAGEN

  

Tuut tuut! Daar komt de ijscowagen. Deze fantastische ijscokar, opbouw origine Morrisson, is een eyecatcher op je builoft, personeelsfeestje, familiedag..  De ijscokar is regelmatig te vinden op leuke evenementen om de gasten te voorzien van smakelijk schepijs. Deze wordt alleen verhuurd bij afname vanaf 100 bollen en inclusief personeel.


IJSKAR
   

De ijskar wordt ingezet voor het ijs scheppen op locatie aan 200 personen of meer. De ijskar kan worden voorzien van 10 bakken met verschillende smaken ijs. Het ijs kan lange tijd koel worden gehouden, daar de kar aan de stroom gezet kan worden. De kar wordt op locatie gebracht, en na gebruik opgehaald. Onze collega verzorgt graag het uitdelen van de ijsjes. Leuk voor een bruiloft, op het schoolplein, in de bedrijfskantine... Veel is mogelijk! Verhuur is inclusief personele bezetting.

IJSKARDe ijskar is ook een eyecatcher op je feestje! Deze kar wordt ingezet vanaf 100 bollen ijs en er is dan keuze uit 4 smaken. Deze kar wordt verhuurd inclusief personele bezetting.


GELATOBAR

   

De gelatobar is een originele Italiaanse ijskar. De gelatobar is kleiner dan een ijskar, waardoor deze gemakkelijk door smalle deuren past. De gelatobar past in een normale auto, dus deze kan afgehaald en teruggebracht worden. De gelatobar heeft een echt koperen deksel en kan 1 tot 1,5 uur zonder stroom. Deze kan worden ingezet vanaf een 50-tal ijsbollen en het is mogelijk om 2 smaken ijs (ruim 100 bollen ijs) in de gelatobar te plaatsen. Uiteraard kan er meer ijs geleverd worden. Dit ijs wordt verpakt in thermoboxen. De gelatobar kan ingezet worden op locatie. Vind je het leuk om zelf ijs te scheppen? Dan leren wij je dat! Uiteraard is het ook mogelijk dat een medewerker van Toscana Hardenberg de ijsjes op locatie uitdeelt!


Meer informatie? Vraag gerust een offerte aan door dit formulier naar ons te mailen.

Telefonisch zijn wij te bereiken op 0523-261373. 
Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!


IJs op locatie is mogelijk gedurende het ijsseizoen. Graag gaan wij met u in overleg over de mogelijkheden!